Persluchtmanagement

Persluchtmanagement

Ants loopt met AQMS® voorop om persluchtlekkages snel op te lossen en beheersbaar te maken. Deze unieke methodiek bewijst zich keer op keer in de praktijk. Hoe eerder persluchtlekkages worden aangepakt des te groter is het effect. AQMS® zorgt voor een helder overzicht zodat de opdrachtgever, via internet in een afgeschermde omgeving, direct de status kan inzien.

AQMS® zorgt voor grip op kosten en besparingen en maakt persluchtverliezen ‘zichtbaar’. Hierdoor blijft u in controle en kunt u adequaat bijsturen. Lekkages in persluchtinstallaties ( maar ook in andere systemen als vacuüm-, stikstof-, argon- en andere gasinstallaties) worden opgespoord en gedocumenteerd in het geavanceerde Air Quality Management System (AQMS®) – ISO 11011(2013).

logo-AQMS

De gemiddelde terugverdientijd van perslucht lekkageonderzoek, incl. reparaties aan de persluchtinstallatie, ligt tussen de 1 en 4 maanden. Na deze periode blijven de besparingen vanzelfsprekend doorlopen en omdat u veel minder onnodig energieverlies heeft wordt uw elektriciteitsrekening positief beïnvloed. Minder energieverbruik betekent ook minder CO₂ uitstoot. Niet alleen uw bedrijfsresultaat wordt er beter van, ook het milieu vaart er wel bij.

Met de integrale AQMS aanpak worden niet alleen de noodzakelijke reparaties aangepakt, maar Ants en de opdrachtgever houden ook inzicht en controle over de status en voortgang van de reparaties. Overal waar u internettoegang heeft kunt u de actuele status bekijken.

Uniek in de markt: Ants garantie op persluchtbesparing

Wanneer de onderzoekskosten hoger zijn dan de verwachte persluchtbesparingen, dan brengt Ants enkel de reis- en eventuele verblijfskosten in rekening.

Voor beschrijving en bestellen – ga naar AQMS lekkageonderzoek, incl. rapportage.

Geïntegreerde kwaliteitsbenadering van perslucht

Welkom bij Ants, de specialist in persluchtmanagement. Ants optimaliseert uw gehele persluchtsysteem. Dit gaat veel verder dan het repareren van een defect of het aanpassen van een systeem.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.