Restoliemist (VOC) sensor

Restoliemist (VOC) sensor

Restoliemist(VOC) sensor

Restolie in perslucht vormt een directe bedreiging voor de kwaliteit van producten.

In o.a. de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, ziekenhuizen en laboratoria dient voorkomen te worden dat met restoliemist (VOC) vervuilde perslucht in contact kan komen met het product (directe c.q. indirecte contaminatie) dan wel kostbare analyseapparatuur vervuilt.

De laatste tijd worden steeds strengere eisen gesteld aan productieprocessen, waardoor de behoefte aan meten en monitoren steeds groter wordt. Bedrijven nemen maatregelen door het plaatsen van filters, drogers, actiefkoolfilters, etc... Echter, zelden wordt de gewenste persluchtkwaliteit op kritische locaties daadwerkelijk gemeten.

Voorkomen en uitsluiten van onaangename verrassingen is het uitgangspunt onder het motto
“Gissen is missen en meten is weten!”

Ants meet op locatie de restoliemist (VOC) in de perslucht (e.a. gassen) conform de ISO 8573.1 richtlijn (dus direct in de persluchtstroom). De meetgegevens worden opgeslagen en uitgewerkt in een helder rapport voorzien van tabellen en grafieken.

Wanneer de gestelde norm wordt behaald ontvangt de opdrachtgever een keuringscertificaat. Dit keuringscertificaat kan tijdens audits overlegd worden wanneer er naar wordt gevraagd.


Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Restoliesensors