Webshop

Webshop

Webshop

Welkom op de geheel vernieuwde Ants perslucht webshop! Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw persluchtsysteem in optimale conditie te krijgen en te houden.

Niet alleen praktische hulpmiddelen zoals filterelementen, veiligheidskoppelingen en andere accessoires, maar ook hoogwaardige instrumenten voor het meten en bewaken van de kwaliteit en samenstelling van uw perslucht.

Ants biedt oplossingen voor het complete persluchtbeheer, van compressor tot ventiel. Wij geloven in deze aanpak omdat de goede werking van perslucht van zoveel factoren afhangt: de grootte van het systeem, temperatuur, druk, stroming, vochtigheid, vervuiling, etc. en natuurlijk lekkages in het systeem.

Allereerst kunt u advies krijgen over het persluchtbeheer, zodat we problemen in uw systeem individueel kunnen aanpakken om te komen tot een vlotte, schone en zuinige energiebron. Meten is heilig voor ons: met de juiste monitoring van uw luchtkwaliteit kunnen we zien hoeveel energie u daadwerkelijk bespaart en hoeveel CO2-uitstoot u heeft weten te vermijden.

Zo sla je drie vliegen in één klap: je compressor hoeft minder hard te werken, heeft dus minder stroom nodig en je hele machinepark heeft minder onderhoud nodig. De kostenbesparing zit dus niet alleen in een lager energieverbruik, maar ook in een hoger rendement per kW, een langere levensduur en lagere onderhoudskosten.

Persluchtmanagement is immers veruit de snelste en goedkoopste manier om een ​​forse reductie van CO2 te realiseren en daarmee een bijdrage te leveren aan het klimaatakkoord voor de komende 10 jaar.

Het kan zijn dat deze gloednieuwe webshop nog wat kinderziektes heeft die we over het hoofd hebben gezien. Wij zouden het fijn vinden als u uw resultaten of reacties naar [email protected] mailt.

Webshop categorieën

lekdetectie

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.