Instrumenten

Instrumenten

Instrumenten

Steeds meer van onze klanten zien de voordelen om permanent de persluchtkwaliteit te meten en te monitoren. Vanuit deze behoefte leveren wij tal van meetinstrumenten.

ANTS Technology & Consulting bv heeft al sinds de oprichting van het merk SUTO, 18 jaar geleden, bewezen een solide en betrouwbare partner te zijn voor het leveren en implementeren van SUTO meetinstrumenten en sensoren.
We hebben bewust gekozen voor de innovatiekracht van dit Duitse bedrijf vanwege het uitgebreide product-gamma. Hiermee kunnen wij de kwaliteit en status van uw persluchtinstallatie uitstekend in beeld brengen.

In de afgelopen jaren hebben we persluchtmanagement naar een nieuw level kunnen brengen dankzij het high-end instrumentarium van SUTO. Door slimme monitoring van persluchtkwaliteit en lekkages bereikt u een hogere uptime, minder slijtage aan uw apparatuur en aanzienlijke besparing op uw energiekosten en CO2-uitstoot. We zijn er daarom trots op dat we exclusief importeur zijn van SUTO meetinstrumenten voor de Benelux.

Ants biedt we een uitgebreid programma sensoren die ingezet kunnen worden om de perslucht in uw bedrijf permanent te monitoren en te bewaken.

Het meetinstrumentprogramma omvat o.a.:

Kortom, we hebben alles in huis om uw perslucht te meten en te monitoren.

energiesubsidie

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.