Filterelementen

Filterelementen

Ants Filterelementen

ANTS perslucht- en vacuüm filterelementen

Om perslucht- en vacuüm netwerken, kostbare productiemachines te beschermen en/of zuivere perslucht te borgen is efficiënte en betrouwbare filtratie onontbeerlijk. ANTS perslucht- en vacuüm filterelementen bieden een veilige en efficiënte oplossing voor het verwijderen van olie- en  vuildeeltjes. De filterelementen kenmerken zich door de hoge vuil- opnamecapaciteit in combinatie met een hoge flow capaciteit met een minimale drukweerstand. Door de keuze van materialen en componenten hebben de filterelementen een hoge thermische- en chemische weerstand.

Het filterbed bestaat uit een aantal gewikkelde lagen van geïmpregneerd boriumsilicaat. Iedere nieuwe laag is gewikkeld over de vorige laag, waardoor een zeer stabiele filtratie ontstaat.

perslucht Filterelement samenstelling

De Ants elementen zijn siliconenvrij.

Garantie:

De ANTS filterelementen zijn ontwikkeld om "even goed, zo niet beter" te presteren dan de originele elementen. Alle gebruikte materialen en onderdelen komen van gerenommeerde leveranciers. Wij zijn zó overtuigd van de kwaliteit van onze filterelementen dat we tot 12 maanden na aankoop de garantie geven "Niet Goed, Geld terug".

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.