Missie & Visie

Missie & Visie

Missie en visie

Optimaal presteren

Ants Technology & Consulting BV is een professionele, onafhankelijke partner voor bedrijven op het gebied van 'persluchtmanagement' voor alle mogelijke industriële processen. Samen met de klant willen we, binnen de gewenste mogelijkheden, tot een optimaal resultaat komen.

Win-win-relatie

We verbeteren betrouwbaarheid en prestaties, reduceren CO₂ - uitstoot en energieverspilling en verlagen structureel de kosten voor onze klanten. Alleen al door het monitoren en verhelpen van persluchtlekkages besparen we jaarlijks tonnen aan energiekosten én CO2-uitstoot bij onze industriële klanten.

Betrokken werkgever

We willen niet alleen de beste partner zijn voor onze klanten, ook willen wij voor onze medewerkers de beste werkgever zijn. Hieraan werken we elke dag. Wij bieden onze medewerkers, naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving, waar ruimte is voor ontwikkeling en ontplooiing.

Ambitie

Onze ambitie is dat perslucht structureel aandacht krijgt op de energieagenda binnen de Europese industrie. Wij willen hierin een toonaangevende rol blijven vervullen en deze processen daadwerkelijk versnellen en verankeren.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.