AQMS Lekdetectie

AQMS Lekdetectie

AQMS onderzoek persluchtlekkage

Ants loopt met geavanceerde Air Quality Management System (AQMS®) voorop om elke persluchtlekkage snel op te lossen en beheersbaar te maken. Deze unieke methodiek bewijst zich keer op keer in de praktijk. Hoe eerder persluchtlekkages worden aangepakt des te groter is het effect. AQMS® zorgt voor een helder overzicht van alle lekkages van groot tot klein zodat de opdrachtgever, via internet in een afgeschermde omgeving, direct de status kan inzien en maatregelen kan nemen.

AQMS® zorgt voor grip op energiekosten, stimuleert besparingen en maakt persluchtverliezen ‘zichtbaar’. Hierdoor blijft u in controle en kunt u adequaat bijsturen. Lekkages in persluchtinstallaties ( maar ook in andere systemen als vacuüm-, stikstof-, argon- en andere gasinstallaties) worden opgespoord en gedocumenteerd in het geavanceerde Air Quality Management System (AQMS®) – ISO 11011(2013) gecertificeerd.

Op basis van de gevonden lekkages stellen we een persluchtadvies op waarbij de meest dringende en effectieve reparaties voorrang krijgen.

logo-AQMS
Engineer_Ants4

Terugverdientijd onderzoek van een perslucht lekkage

De gemiddelde terugverdientijd van persluchtlekkageonderzoek, incl. reparaties aan de persluchtinstallatie, ligt tussen de 1 en 4 maanden. Na deze periode blijven de besparingen vanzelfsprekend doorlopen en omdat u veel minder onnodig energieverlies heeft wordt uw elektriciteitsrekening lager. Minder persluchtlekkages betekent lager energieverbruik betekent ook minder CO₂ uitstoot. Niet alleen uw bedrijfsresultaat wordt er beter van, ook het milieu vaart er wel bij. Het is verrreweg de snelste manier om uw CO₂-efficiency te verhogen conform de ETS-benchmark.

Met de integrale AQMS aanpak worden niet alleen de noodzakelijke reparaties aangepakt, maar Ants en de opdrachtgever houden ook inzicht en controle over de status en voortgang van de reparaties. Overal waar u internettoegang heeft, kunt u de actuele status bekijken.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Uniek in de markt: Ants garantie op persluchtbesparing

Wanneer de onderzoekskosten naar uw persluchtlekkage hoger zijn dan de verwachte persluchtbesparingen, dan brengt Ants enkel de reis- en eventuele verblijfskosten in rekening.

Voor beschrijving en bestellen – ga naar AQMS persluchtlekkage onderzoek, incl. rapportage.

Onze producten