Webwinkel

Diensten

Lekdetectie

Meten en monitoren

Instrumenten

Flowmeters

Dauwpuntsensoren

Restolie sensoren

Multimeters

Optimalisatie

Software

Accessoires

Filters

Persluchtfilters

Vacuümfilters

Koppelingen

eSafe koppelingen

eSafe nippels

eSafe multilink

Stream-Line

Blaaspistolen

Slang en haspels

Condensaat

Condensaataftappen

Olie-/waterscheiders

Home  >  Nieuws  >  Nieuwsbriefarchief

Nieuwsbrief oktober 2012

Klik hier om terug naar het nieuwsbriefarchief te gaan.

 

Ants verhuist

Ants blijft gestaag doorgroeien. We beseffen heel goed dat deze groei mede te danken is aan onze relaties en klanten. Goed voorbeeld doet goed volgen. We komen, mede door de goede mond-tot-mondreclame, steeds vaker op het netvlies bij het bedrijfsleven. Van MKB-bedrijf tot en met multinational.

Groei heeft een 'gezicht'.
Een paar maanden geleden hebben we de knoop doorgehakt en een geweldig pand in Beesel aangekocht. Dit energiezuinige pand, de vorige eigenaar was een bouwkundig bureau, past helemaal bij onze ambities. Het pand is ruimer, representatiever en perfect uitgerust voor onze business. We zijn dan ook trots u te melden dat we per 1 oktober verder gaan met onze 'persluchtmissie' vanuit dit nieuwe pand.

  
Nieuw Bezoekadres:Cruysbergstraat 9, 5954 BJ Beesel
  
Postadres is ongewijzigd:Postbus 9058, AB Swalmen
  
Nieuw telefoon- en faxnummerKantoor 077-7676276,   Fax 077-7676286 *

 

Ants wat doe je nu?

Ook bij vaste relaties krijgen onze service engineers de vraag: 'Wat doet Ants nu eigenlijk?' Begrijpelijk, want vaak overziet de relatie niet alle deelgebieden. Ons antwoord hierop is een heldere brochure. Deze brochure laat zien hoe we onze klanten optimaal ontzorgen. Niet de perslucht staat centraal, maar de klant zijn wensen en eisen. Ants wordt steeds vaker in een vroeg stadium als consultant en vraagbaak ingeschakeld. In een aantal gevallen heeft dit tot enorme besparingen geleid. Want als het even kan, dan zetten we zelfs graag een compressor uit! Meer weten over onze consultancydiensten en -trajecten? U kunt de brochure hier downloaden als PDF. Uw specifieke vragen beantwoorden we graag in een vrijblijvende, persoonlijke afspraak.

 

Twitter

Het is in onze branche niet gebruikelijk dat Twitter onderdeel uitmaakt van de communicatiemix. Toch zetten we het in. We lopen nu eenmaal graag voorop. Onze tweets behandelen ons dagelijkse reilen en zeilen en we maken melding van interessante artikelen en berichten op het gebied van duurzaamheid. Of het voor ons werkt? Jazeker! Een oud-relatie had een probleem en daar konden we direct op reageren. Volg ons ook via @Perslucht_Ants

 

Ants garantie

Onze vaste relaties weten het al. Maar voor onze nieuwe relaties willen we het met plezier nogmaals vermelden:

Wij staan voor onze zaak. Graag geven we onze unieke garantie zwart-op-wit. Wanneer de onderzoekskosten hoger zijn dan het besparingspotentieel, dan betaalt u niets. Deze garantie, we noemen het graag de Ants-garantie, is uniek in persluchtland.

 

 

Klik hier om terug naar het nieuwsbriefarchief te gaan.

 
 
 

WINKELWAGEN

Subtotaal: € 0,00
0 bestelregels

Alle prijzen in euro excl btw

Brochure downloaden
Catalogus downloaden

Contact

Tel +31 (0)77 7676276

Naar de contactpagina...