Webwinkel

Diensten

Lekdetectie

Meten en monitoren

Instrumenten

Flowmeters

Dauwpuntsensoren

Restolie sensoren

Multimeters

Optimalisatie

Software

Accessoires

Filters

Persluchtfilters

Vacuümfilters

Koppelingen

eSafe koppelingen

eSafe nippels

eSafe multilink

Stream-Line

Blaaspistolen

Slang en haspels

Condensaat

Condensaataftappen

Olie-/waterscheiders

Home  >  Nieuws  >  Nieuwsbriefarchief

Nieuwsbrief April 2012

Klik hier om terug naar het nieuwsbriefarchief te gaan.

 

Ants Technology & Consulting dicht een dak

Dat dak dichten doen we niet alleen. En het is zeker niet naast de deur. Het Don Bosco tehuis in Purworejo werd in 1950 door de Nederlandse Broeders-missionarissen opgericht en is na ruim 60 jaar dringend toe aan een grondige renovatie. Rotary Reuver - Meerlebroek, waar we lid van zijn, zet alle zeilen bij om dit weeshuis te helpen.

Klik hier om meer te lezen over deze activiteiten en hoe ook u een bijdrage kunt leveren.

 

Wat hebben 'we' bespaard?

Dat de werkzaamheden van Ants resulteren in fikse besparingen is geen nieuws voor u. Niet alleen uw portemonnee maar ook het milieu is beter af. Na 3 maanden hebben wij net zoveel kilowatturen bespaard als ca. 780 huishoudens op jaarbasis gebruiken. Kunt u voor uw bedrijf uitrekenen hoeveel u kunt besparen? Wij helpen u graag!

 

Mailtje uit Korea

Steeds meer bedrijven weten de weg naar onze webshop te vinden voor onze perslucht- en vacuümfilters. Maar uit Zuid-Korea hadden we nog geen aanvraag gehad. Gelukkig konden we deze ondernemer, die op zoek was naar een afwijkende filtermaat, uitstekend helpen met ons alternatief filterelementenprogramma. Hiervoor geldt De Ants garantie:

Het Ants alternatief filterelementenprogramma is ontwikkeld om 'even goed, zo niet beter' te presteren dan de originele filters. Alle gebruikte materialen en onderdelen komen van betrouwbare leveranciers en partners. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze filterelementen dat we tot 12 maanden na aankoop de unieke garantie geven 'Niet Goed, Geld terug'.

Klik hier voor ons filterelementenprogramma.

 

Speciale Lente-aanbieding

Lentekriebels. Wat heeft het lenteweer voor consequenties voor uw persluchtinstallatie zult u zich afvragen? Door de hogere buitenluchttemperaturen verandert veelal ook de relatieve vochtigheid met alle mogelijke nare gevolgen van dien. Met een dauwpunt sensor meter wordt u tijdig gealarmeerd en bent u deze calamiteiten voor.

Exclusief voor onze nieuwsbriefabonnees geven we een nieuwsbriefkorting op de AMG Dauwpuntsensor ATMG0100. U betaalt geen 711 euro, maar 649 euro. Meten is weten. Bestel direct in onze webwinkel en vermeld de kortingscode LENTE, zodat het voordeel automatisch wordt verrekend.

 

Ontzorgen in de breedte

Persluchtoptimalisatie is de som van vier. Hierdoor zijn uw besparingen optimaal. Het is de optelsom van lekmanagement, meten en monitoren, persluchtmanagement en persluchttraining.

Klik hier om er alles over te lezen op onze website.

 
 
 

 
Bovenstaande aanbieding geldt tot 30 april 2012.

 

Klik hier om terug naar het nieuwsbriefarchief te gaan.

WINKELWAGEN

Subtotaal: € 0,00
0 bestelregels

Alle prijzen in euro excl btw

Brochure downloaden
Catalogus downloaden

Contact

Tel +31 (0)77 7676276

Naar de contactpagina...